1 tskp lg group lg research  development group exterior detail building entry points view from water feature 1400 0x0x2255x1200 q85
2 tskp lg group lg research  development group site plan model 1400 0x0x1200x806 q85
3 tskp lg group lg research  development group exterior detail building view from central water feature 1400 0x181x1000x619 q85
4 tskp lg group lg research  development group exterior detail building view from central courtyard seating with water 1400 0x0x1985x1588 q85
5 tskp lg group lg research  development group exterior detail building view from munji ro street 1400 0x134x1200x826 q85
6 tskp lg group lg research  development group exterior detail building view of bamboo courtyard 1400 0x0x1200x798 q85
7 tskp lg group lg research  development group interior detail multi level open space with skylight materials lighting and sculptures 1400 0x0x1000x1250 q85
8 tskp lg group lg research  development group interior detail lounge area with view of exterior central water feature   copy 1400 0x0x1200x960 q85
9 tskp lg group lg research  development group interior detail chem lab 1400 0x0x611x435 q85

For one of Korea’s largest companies, TSKP STUDIO developed a phased master plan and design for this state-of-the-art Research and Development Park, located in the science city of Daeduk.

The master plan and design responds to the client’s concern for industrial security while creating an environment that lifts the human spirit. The u-shaped building plan surrounds a central, green mall that leads to the base of a mountain. At the opposite end of the mall is the ‘green-roofed’ head building, housing administration and cafeteria, with outdoor seating. The site plan limits entry to the site to one primary access road lined by a shallow reflecting pool, and separates parking from building areas.

The labs and high security pilot plant activities in bio-tech, genetics, pharmaceutical, polymers, specialty chemicals, household goods, and the analytical sciences, are strategically located within the complex to minimize access, yet allow the same level of natural light and access to primary avenues of circulation. The environment honors the staff by featuring the natural environment with reflecting pools, landscaped courtyards and rooftop gardens.

For this project TSKP STUDIO won the Korean National Department of Construction & Transportation, Grand Prize.

Client

LG Research & Development Center

Location

Daejeon, South Korea

Size

1,300,000 sq. ft.

Awards

Korean National Department of Construction & Transportation, Grand Prize

Arrow pink Arrow white
Arrow pink Arrow white

LG Research and Development Center

1 tskp lg group lg research  development group exterior detail building entry points view from water feature 1400 xxx q85
2 tskp lg group lg research  development group site plan model 1400 xxx q85
3 tskp lg group lg research  development group exterior detail building view from central water feature 1400 xxx q85
4 tskp lg group lg research  development group exterior detail building view from central courtyard seating with water 1400 xxx q85
5 tskp lg group lg research  development group exterior detail building view from munji ro street 1400 xxx q85
6 tskp lg group lg research  development group exterior detail building view of bamboo courtyard 1400 xxx q85
7 tskp lg group lg research  development group interior detail multi level open space with skylight materials lighting and sculptures 1400 xxx q85
8 tskp lg group lg research  development group interior detail lounge area with view of exterior central water feature   copy 1400 xxx q85
9 tskp lg group lg research  development group interior detail chem lab 1400 xxx q85
Arrow pink
Arrow pink

LG Research and Development Center

For one of Korea’s largest companies, TSKP STUDIO developed a phased master plan and design for this state-of-the-art Research and Development Park, located in the science city of Daeduk.

The master plan and design responds to the client’s concern for industrial security while creating an environment that lifts the human spirit. The u-shaped building plan surrounds a central, green mall that leads to the base of a mountain. At the opposite end of the mall is the ‘green-roofed’ head building, housing administration and cafeteria, with outdoor seating. The site plan limits entry to the site to one primary access road lined by a shallow reflecting pool, and separates parking from building areas.

The labs and high security pilot plant activities in bio-tech, genetics, pharmaceutical, polymers, specialty chemicals, household goods, and the analytical sciences, are strategically located within the complex to minimize access, yet allow the same level of natural light and access to primary avenues of circulation. The environment honors the staff by featuring the natural environment with reflecting pools, landscaped courtyards and rooftop gardens.

For this project TSKP STUDIO won the Korean National Department of Construction & Transportation, Grand Prize.

Client

LG Research & Development Center

Location

Daejeon, South Korea

Size

1,300,000 sq. ft.

Awards

Korean National Department of Construction & Transportation, Grand Prize